Hobi

Hobi Maxicat Premium Multi Colour Renkli Kedi Maması 15 kg

Ürün Kodu : ST00882
Barkod : 8690000005468
Paylaş:
Kampanya

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar
  • Tavsiye Et
  • Hobi Maxicat Premium Multi Colour Kedi Maması 15 kg

    Hobi Maxicat Multi Colour Kedi Maması 15kg Hobi Maxicat Markası Nasıl Üretim Yapıyor?

    Hobi Maxicat markası Buyruklar Gıda (Hobipet)’in tescilli markasıdır. ISO 9001, ISO 22000 kalite ve gıda güvenliği yönetim sistemleri beraberliğinde dünyada sadece çok iddialı global ölçekteki pet food tesislerinde bulunabilecek kapsamdaki laboratuvarlara sahip, hammaddelerinde ve üretiminin tüm aşamalarında mamanın fiziksel, kimyasal, mikrobiyolojik ve toksikolojik kalite kontrol analizlerini yaparak, hayvan sağlığına uygunluğunu kontrol etmektedir. Buyruklar Gıda (Hobipet) için üretilen tüm ürünlerde protein kaynağı olarak sadece hayvansal protein kaynakları kullanılır ve mama yağ ihtiyacı yine sadece hayvansal yağlar kullanılarak karşılanır. Dünyada kedi ve köpeklerin beslenme gereksinimlerinin bildirildiği standartları ortaya koyan AAFCO (The Association of American Feed Control Officials), FEDIAF (European Pet Food Industry Federation) ve NRC (National Research Councill) 'ye uygun olarak üretilmektedir. Diğer bir taraftan örnekler mikrobiyoloji laboratuvarında, mikrobiyolojik kalite kriterlerinden olan Enterobactericeae spp. ve Salmonella spp. yönünden ve ayrıca toksikolojik olarak mikotoksin (aflatoksin) düzeyi değerlendirme altına alınır. Son olarak üretilen ürünlerde yapılan fiziksel değerlendirmeler (yoğunluk, homojenite, şekil bütünlüğü, particle durability index testi) ve geçmiş üretim karşılaştırmaları (ürün arşivi) ile ürünlerin yüksek kalite standartlarındaki özelliklerinin sürdürülebilirliği test edilmiş olur. Hangi Kedi Grubu İçin Uygundur ? Tüm yetişkin kedi ırkları için uygundur.

    İçindekiler: İşlenmiş hayvansal protein (tavuk), buğday, mısır, bonkalit, tavuk yağı, kurutulmuş şeker pancarı, ciğer aroması, tuz, kuru bira mayası, taurin.

    Mineraller: Kalsiyum, Fosfor, Sodyum, İyot, Çinko, Bakır, Potasyum Klorür, Demir, Selenyum.

    Vitaminler: Vit. A, Vit. D, Vit. E, Vit. C, Vit. B1 - B2- B3(niasin) - B6- B12 - B7 (biotin) - B9 (folik Asit), Vit. K, Kolin, Kalsiyum Pantotetan

    Besin Değerleri: Ham Protein: %27 Ham Yağ: %10 Ham Selüloz: %2.5 Ham Kül: %8

    Uyarılar:

    • Üretim tarihinden itibaren en kısa depolama ömrü 18 aydır. 
    • Üretim tarihi ambalaj üzerinde yazılıdır.
    • Kuru ve serin bir ortamda paketin ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz.
    • Kuru mamanın yanında kedinizin su kabında daima temiz içme suyu bulundurunuz.
    • İnsan gıdası olarak kullanılmamalıdır.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.